學習啦>學習英語>英語知識大全>《12月英語四級聽力真題及答案》正文

12月英語四級聽力真題及答案

時間:2021-05-20 09:53:20本文內容及圖片來源于讀者投稿,如有侵權請聯系xuexila888@qq.com 文瓊 我要投稿

很多時候大家都覺得英語四級聽力太難,不知道考四級英語聽力怎么練,其實英語練習無非就是練習往年的真題,下面是小編整理的關于12月英語四級聽力真題的內容,僅供參考,歡迎閱讀借鑒!

2019年12月英語四級聽力真題

Section A News Report

Directions: In this section, you will hear threenews reports. At the end of each news report, you will hear two or three questions. Both thenews report and the questions will be spokenonly once. After you hear a question, you mustchoose the best answer from the four choicesmarked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with asingle line through the centre.

Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.

1. A) Many facilities were destroyed by a wandering cow.

B) A wandering cow knocked down one of its fences.

C) Some tourists were injured by a wandering cow.

D) A wandering cow was captured by the police.

2. A) It was shot to death by a police officer.

B) It found its way back to the park's zoo.

C) It became a great attraction for tourists.

D) It was sent to the animal control department.

Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.

3. A) It is the largest of its kind.

B) It is going to be expanded.

C) It is displaying more fossil specimens.

D) It is staring an online exhibition.

4. A) A collection of bird fossils from Australia.

B) Photographs of certain rare fossil exhibits.

C) Some ancient wall paintings from Australia.

D) Pictures by winners of a wildlife photo contest.

Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.

5. A) Pick up trash.

B) Amuse visitors.

C) Deliver messages.

D) Play with children.

6. A) They are especially intelligent.

B) They are children's favorite.

C) They are quite easy to tame.

D) They are clean and pretty.

7. A) Children may be harmed by the rooks.

B) Children may be tempted to drop litter.

C) Children may contract bird diseases.

D) Children may overfeed the rooks.

Section B Conversation

Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of eachconversations you will hear four questions. Both the conversations and the question-s willbe spoken only once. After you hear a question. You must choose the best answer fromthe four choices marked A), B), C)and D). Then mark the corresponding letter on AnswerSheet 1 with a single line through the centre.

Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.

8. A) It will be produced at Harvard University.

B) It will be hosted by famous professors.

C) It will cover different areas of science.

D) It will focus on recent scientific discoveries.

9. A)It will be more futuristic.

B) It will be more systematic.

C) It will be more entertaining.

D) It will be easier to understand.

10. A) People interested in science.

B) Youngsters eager to explore.

C) Children in their early teens.

D) Students majoring in science.

11. A) Offer professional advice.

B) Provide financial support.

C) Help promote it on the Internet.

D) Make episodes for its first season.

Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.

12. A) Unsure.

B) Helpless.

C) Concerned.

D) Dissatisfied.

13. A) He is too concerned with being perfect.

B) He loses heart when faced with setbacks.

C) He is too ambitious in achieving goals.

D) He takes on projects beyond his ability.

14. A) Embarrassed.

B) Unconcerned.

C) Miserable.

D) Resentful.

15. A) Try to be optimistic whatever happens.

B) Compare his present with his past only.

C) Always learn from others' achievements.

D) Treat others the way he would be treated.

Section C Passage

Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spokenonly once. After you hear a question, you must choose the best answer from the fourchoices marked A), B), C)and D).Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

16. A) They have a stronger sense of social responsibility.

B) They are more likely to succeed in the humanities.

C) They are more likely to become engineers.

D) They have greater potential to be leaders.

17. A) Praise girls who like to speak up frequently.

B) Encourage girls to solve problems on their own.

c) Insist that boys and girls work together more.

D) Respond more positively to boys' comments.

18. A) Offer personalized teaching materials.

B) Provide a variety of optional courses.

C) Place great emphasis on test scores.

D) Pay extra attention to top students.

Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.

19. A) It often rains cats and dogs.

B) It seldom rains in summer time.

C) It does not rain as much as people think.

D) It is one of the most rainy cities in the US.

20. A) They drive most of the time.

B) The rain is usually very light.

C) They have got used to the rain.

D) The rain comes mostly at night.

21. A) It has a lot of places for entertainment.

B) It has never seen thunder and lighting.

C) It has fewer cloudy days than any other coastal city.

D) It has mild weather both in summer and in winter.

Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

22. A) It occurs when people are doing a repetitive activity.

B) It results from exerting one's muscles continuously.

C) It happens when people engage in an uncommon activity.

D) It comes from staining one's muscles in an unusual way.

23. A) Blood flow and body heat increase in the affected area.

B) Body movements in the affected area become difficult.

C) They begin to make repairs immediately.

D) They gradually become fragmented.

24. A) About one week.

B) About two days.

C) About ten days.

D) About four weeks.

25. A) Apply muscle creams.

B) Drink plenty of water.

C) Have a hot shower.

D) Take pain-killers.

英語四級聽力答案

1. D

2. D

3. B

4. C

5. A

6. A

7. B

8. C

9. C

10. A

11. B

12. D

13. A

14. C

15. B

16. C

17. D

18. A

19. C

20. B

21. D

22. D

23. A

24. B

25. C

四級英語聽力技巧

1.考四級就要聽四級真題,建議先不要做題,而是利用四級真題聽力作為聽寫材料,一句一句的聽,一句一句的寫,剛開始聽不懂是正常的,但不要放棄,這樣堅持聽了幾篇左右后你會發現質的變化的!

2.有空的時候聽聽VOA做泛聽練習,培養感覺!

3.背四級的高頻單詞!一定要會讀會寫!

短對話:

1、看題時關注謂語賓語表語(動詞形容為先)并勾畫

2、對立或相似選項保留

3、急速準備校園餐廳酒店等必考場景

4、聽第二句、聽語氣態度轉折動作

5、包含用以替換詞語的選擇成功系數最大

6、救命原則:視聽反響,聽到的不選

長對話:

關注男女兩人語氣,把握大方向;

7道題中,試聽一致原則可以解答出4道題目左右;

對話的替換法比較簡單,一般是詞性替換(popular - popularity)和簡單詞義替換(be fed up with – be tired of):較短選項的題目利用重復發,即讀最多遍的選項為正確答案。

短文聽力:

1、 縱向歸選項,劃出不一樣的謂語賓語表語部分

2、 順序出題,絕大部分題聽到什么選什么,少數同義替換解題

3、 疑問語氣和因果轉折關系詞(because, but, etc)后極易出考點

4、 邊聽邊做!不等問題!

復合式聽寫:

1、 預看題時篩出已給段落高頻詞,極易在后三個句子中出現

2、 預判前8個空中可能填名詞和動詞的題,稍后重點關注其單復數或時態

3、 3個句子聽到什么寫什么,首尾部分最易寫出,謄寫時盡量修改補全使之成為完整句子


12月英語四級聽力真題及答案相關文章:

大學英語四級聽力真題及答案(2)

大學英語四級考試真題聽力與答案

2015年12月英語四級聽力真題及原文答案(第一套)(4)

2015年12月英語四級聽力真題及原文答案(第一套)(5)

2015年12月英語四級聽力真題及原文答案(第一套)(2)

大學英語四級聽力真題及答案(3)

2020年下半年12月英語四級真題答案大全

12月英語四級考試真題試卷

四級聽力真題答案

大學英語四級聽力試題及答案

學習啦友鏈、商務、投稿、客服:QQ:3061683909 郵箱3061683909@qq.com

Copyright @ 2006 - 2020 學習啦 All Rights Reserved

學習啦 版權所有 粵ICP備15032933號

我們采用的作品包括內容和圖片全部來源于網絡用戶和讀者投稿,我們不確定投稿用戶享有完全著作權,根據《信息網絡傳播權保護條例》,如果侵犯了您的權利,請聯系:xuexila888@qq.com,我站將及時刪除。

學習啦

回到頂部
乱伦色情变态小说